STRYKTIPSET LÖRDAG 27 AUGUSTI

STRYKTIPSET LÖRDAG 27 AUGUSTI

MED SPELTORSTEN ⏰ SPELSTOPP: 15:55

⚽️ ABSOLUTA DUNDER⚽️
💰 1070kr (8st) KÖP HÄR

Mitt största system med 3 spikar, 5 halvor & 5 helgarderingar. Ett otroligt slagkraftigt system och bara 8 andelar. Så här går vi för 13 rätt med ett riktigt vasst system.

⚽️ EXKLUSIVA DELUXE⚽️
💰 713kr (8st) KÖP HÄR

Mitt största system som baseras sig på tre spikar, fyra helgarderingar och sex halvgarderingar. Kommer fram när det extra värdet finns och formen är där den ska vara.

⚽️ EXKLUSIVA⚽️
💰 637kr (6st) KÖP HÄR

Mitt EXKLUSIVA Stryktips på 3456 rader vilket innebär TRE spikar, SJU halvor och TRE helgarderingar. 

⚽️ STRYKPODDEN⚽️
💰 329kr (13st) KÖP HÄR

Ett omgjort STRYKPODDEN system med lite fler andelar och större system. Tanken är att få ett slagkraftigt spela tillsammans system. Lite skillnad mot mitt EXKLUSIVA då jag här kör 4st spikar, fyra stycken halvor och hela fem helgarderingar. Ett slagkrafraftigt system för mina trogna lyssnare.

⚽️ MINI EXKLUSIVA⚽️
💰 280kr (4st) KÖP HÄR

Här kör vi ett mindre system av EXKLUSIVA med TRE spikar och 10 halvor. Här kör jag bara 4st andelar och baserar detta på mitt EXSKLUSIVA/Premium men skiljer sig lite på spikar. Perfekt system för de som inte vill dela med så många.

⚽️ PREMIUM⚽️
💰 250kr (10st) KÖP HÄR

Ett mycket prisvärt system och kan skilja sig helt från de andra. Kommer ingen radskiss på denna förrän i sista sekunden. Här går jag på värde och känsla. Tre spikar, åtta halvor och två helgarderingar.

⚽️ SKRÄLL DELUXE ⚽️
💰 250kr (10st) KÖP HÄR

Skrällsystemen är så populära och framgångsrika så jag öppnar ett nytt som baseras på det vanliga skräll men lägger till två helgarderingar. 3 spikar, 8st halv och 2st helgarderingar alltså.

⚽️ SKRÄLL⚽️
💰 112kr (10st) KÖP HÄR

13 RÄTT förra veckan på detta system och 36k i vinst. Ett riktigt fint skrällsystem som bygger på tre spikar och tio halvgarderingar. Här tar vi med skräll tvåor till under 10% och kör några ”gubbar” med favoriter.

⚽️ MEGA SKRÄLL⚽️
💰 113kr (10st) KÖP HÄR

Eftersom SKRÄLL är sån succe så har jag bestämt mig för att öppna ett nytt MEGA SKRÄLL. Lite mer vågat än vanliga

⚽️ SKRÄLLKARAMELL ⚽️
💰 141kr (8st) KÖP HÄR

Ännu ett skrällsystem där vi jagar miljonerna. Här har jag gått ner från 10 till 8 andelar och jagar miljonerna.

⚽️ DABETORSTENS GOTT OCH BLANDAT⚽️
💰 476kr (12st) KÖP HÄR

Här slår succéparet ihop sig på STRYKTIPSET och presenterar ett gemensamt system på JACKPOT omgångarna. Dessa två herrar kompletterar varandra perfekt med Davids förmåga att pricka spikar med SpelTorstens känsla för skrällar. Ett perfekt system för den som vill vara med och vinna större. Ni finner analys för mallen på Bettingstugans hemsida

⚽️ DABETORSTENS PRISVÄRDA⚽️
💰 169kr (10st) KÖP HÄR

Helgens mest prisvärda system. 11 rätt förra helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*