EUROPATIPSET TORSDAG 25 AUGUSTI

EUROPATIPSET TORSDAG 25 AUGUSTI

📅 TORSDAG 25 AUGUSTI ⏰ SPELSTOPP: 18:55

⚽️ JACKPOT MONSTER ⚽️
💰 963kr (10st) KÖP HÄR

Detta är mitt absolut största EUROPATIPS som plockas fram på JACKPOT omgångarna. Det består av hela SJU Helgarderingar, FYRA spikar & TVÅ halvgarderingar. Önskar de som köper en andel att ta kontakt med mig så jag kan kontakta er om den inte blir slutsåld och måste betalas tillbaka så ni inte missar en annan andel.

⚽️ EXKLUSIVA DELUXE ⚽️
💰 713kr (8st) KÖP HÄR

13 rätt tredje gången träffades första gången vi körde detta på Europatipset. Ett av mina största system som baseras sig på tre spikar, fyra helgarderingar och sex halvgarderingar. Kommer fram när det extra värdet finns och formen är där den ska vara.

⚽️ EXKLUSIVA⚽️
💰 637kr (6st) KÖP HÄR

Mitt EXKLUSIVA Europatips på 3456 rader vilket innebär TRE spikar, SJU halvor och TRE helgarderingar. Nu när det gått så bra på Europatipset och vi har flera gånger varit på 12 rätt och nära storvinst på storvinst så behöver vi krydda till det lite extra känner jag.

⚽️ STRYKPODDEN⚽️

💰 214kr (20st) KÖP HÄR

Ett omgjort STRYKPODDEN system med lite fler andelar och större system. Tanken är att få ett slagkraftigt spela tillsammans system. Lite skillnad mot mitt EXKLUSIVA då jag här kör 4st spikar, fyra stycken halvor och hela fem helgarderingar. Ett slagkrafraftigt system för mina trogna lyssnare.

⚽️ VAR DELUXE ⚽️
💰 286kr (10st) KÖP HÄR

En ny VAR variant med fyra spikar, fyra helgarderingar och fem halvgarderingar. VAR är ett av mina bäst säljande och mest framgångsrika system med 2st 13 så långt i år och var på tiden med en uppdaterad variant.

⚽️ VAR ⚽️
💰 169kr (10st) KÖP HÄR

Mitt klassiska och som vi redan prickat 13 med på i år. Tre spikar, nio halv och en helgardering. Mycket fint system och även detta utgår jag från på min analys och video

⚽️ SKRÄLL DELUXE ⚽️
💰 238kr (12st) KÖP HÄR

Gjort om mitt Skräll deluxe lite till 4 spikar, 4 helgarderingar och fem halvgarderingar. Ökade till 12 andelar från 10, Smäller det så ska det ge bra med utdelning ändå.

⚽️ SKRÄLL⚽️
💰 113kr (10st) KÖP HÄR

Ett riktigt fint skrällsystem som bygger på tre spikar och tio halvgarderingar. Här tar vi med skräll tvåor till under 10% och kör några ”gubbar” med favoriter.

⚽️ MEGA SKRÄLL ⚽️
💰 113kr (10st) KÖP HÄR

Kör en till version av min SKRÄLL då den är väldigt populär och varit nära jackpot några gånger nu. Här är jag ännu mer vågad. TRE spikar och TIO halvgarderingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*