EUROPATIPSET TORSDAG 22 SEPTEMBER

EUROPATIPSET TORSDAG 22 SEPTEMBER

📅 TORSDAG 22 SEPTEMBER ⏰ SPELSTOPP: 20:55

Då är vi igång med EUROPATIPS och landskamper. Kommer spela in ett nytt avsnitt av STRYKPODDEN i veckan där jag går igenom alla 13 matcherna. Kanske får jag en gäst med även denna gång.

EXKLUSIVA DELUXE
💰 713kr (8st) KÖP HÄR

13 rätt tredje gången träffades första gången vi körde detta på Europatipset. Ett av mina största system som baseras sig på tre spikar, fyra helgarderingar och sex halvgarderingar. Kommer fram när det extra värdet finns och formen är där den ska vara.

EXKLUSIVA
💰 637kr (6st) KÖP HÄR

Mitt EXKLUSIVA Europatips på 3456 rader vilket innebär TRE spikar, SJU halvor och TRE helgarderingar. Nu när det gått så bra på Europatipset och vi har flera gånger varit på 12 rätt och nära storvinst på storvinst så behöver vi krydda till det lite extra känner jag.

MINI EXKLUSIVA
💰 282kr (4st) KÖP HÄR

Här kör vi ett mindre system av EXKLUSIVA med TRE spikar och 10 halvor. Här kör jag bara 4st andelar och baserar detta på mitt EXSKLUSIVA/VAR men skiljer sig lite på spikar. Perfekt system för de som inte vill dela med så många.

VAR DELUXE
💰 286kr (10st) KÖP HÄR

En ny VAR variant med fyra spikar, fyra helgarderingar och fem halvgarderingar. VAR är ett av mina bäst säljande och mest framgångsrika system med 2st 13 så långt i år och var på tiden med en uppdaterad variant.

VAR
💰 169kr (10st) KÖP HÄR

Mitt klassiska och som vi redan prickat 13 med på i år. Tre spikar, nio halv och en helgardering. Mycket fint system och även detta utgår jag från på min analys och video

SKRÄLL DELUXE
💰 238kr (12st) KÖP HÄR

Mitt nya SKRÄLL DELUXE med 4 spikar, 4 helgarderingar och fem halvgarderingar. Ökade till 12 andelar från 10, Smäller det så ska det ge bra med utdelning ändå.

SKRÄLLKARAMELL
💰 141kr (8st) KÖP HÄR

Ännu ett skrällsystem där vi jagar miljonerna. Här har jag gått ner från 10 till 8 andelar och jagar miljonerna.

SKRÄLL
💰 113kr (10st) KÖP HÄR

Ett riktigt fint skrällsystem som bygger på tre spikar och tio halvgarderingar. Här tar vi med skräll tvåor till under 10% och kör några ”gubbar” med favoriter.

MEGA SKRÄLL
💰 113kr (10st) KÖP HÄR

Kör en till version av min SKRÄLL då den är väldigt populär och varit nära jackpot några gånger nu. Här är jag ännu mer vågad. TRE spikar och TIO halvgarderingar.

DABETORSTENS PRISVÄRDA
💰 169kr (10st) KÖP HÄR

Billigare variant med tre spikar, en helgardering och 8st halvgarderingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*