EUROPATIPSET TORSDAG 18 AUGUSTI

EUROPATIPSET TORSDAG 18 AUGUSTI

📅 TORSDAG 18 AUGUSTI ⏰ SPELSTOPP: 18:55

⚽️ ABSOLUTA⚽️
💰 856kr (10st) KÖP HÄR

Mitt största system som som testas när det är jackpot runda. och formen är bra. 3 Spikar, 5 helgarderingar & 5 Halvgarderingar

⚽️ EXKLUSIVA DELUXE ⚽️
💰 713kr (8st) KÖP HÄR

13 rätt tredje gången träffades första gången vi körde detta på Europatipset. Ett av mina största system som baseras sig på tre spikar, fyra helgarderingar och sex halvgarderingar. Kommer fram när det extra värdet finns och formen är där den ska vara.

⚽️ EXKLUSIVA 2⚽️
💰 637kr (6st) KÖP HÄR

Mitt EXKLUSIVA Europatips på 3456 rader vilket innebär TRE spikar, SJU halvor och TRE helgarderingar. Nu när det gått så bra på Europatipset och vi har flera gånger varit på 12 rätt och nära storvinst på storvinst så behöver vi krydda till det lite extra känner jag.

⚽️ STRYKPODDEN⚽️

💰 214kr (20st) KÖP HÄR

Ett omgjort STRYKPODDEN system med lite fler andelar och större system. Tanken är att få ett slagkraftigt spela tillsammans system. Lite skillnad mot mitt EXKLUSIVA då jag här kör 4st spikar, fyra stycken halvor och hela fem helgarderingar. Ett slagkrafraftigt system för mina trogna lyssnare.

⚽️ MINI EXKLUSIVA⚽️
💰 280kr (4st) KÖP HÄR

Här kör vi ett mindre system av EXKLUSIVA med TRE spikar och 10 halvor. Här kör jag bara 4st andelar och baserar detta på mitt EXSKLUSIVA/VAR men skiljer sig lite på spikar. Perfekt system för de som inte vill dela med så många.

⚽️ VAR DELUXE ⚽️
💰 286kr (10st) KÖP HÄR

En ny VAR variant med fyra spikar, fyra helgarderingar och fem halvgarderingar. VAR är ett av mina bäst säljande och mest framgångsrika system med 2st 13 så långt i år och var på tiden med en uppdaterad variant.

⚽️ VAR 2 ⚽️
💰 169kr (10st) KÖP HÄR

Öppnade upp ett till VAR när det andra sålde ut så snabbt, lite skillnad mot första men i stort sätt samma system.

⚽️ SKRÄLL DELUXE ⚽️
💰 254kr (10st) KÖP HÄR

Skrällsystemen är så populära och framgångsrika så jag öppnar ett nytt som baseras på det vanliga skräll men lägger till två helgarderingar. 3 spikar, 8st halv och 2st helgarderingar alltså.

⚽️ SKRÄLL⚽️
💰 113kr (10st) KÖP HÄR

Ett riktigt fint skrällsystem som bygger på tre spikar och tio halvgarderingar. Här tar vi med skräll tvåor till under 10% och kör några ”gubbar” med favoriter.

⚽️ MEGA SKRÄLL ⚽️
💰 113kr (10st) KÖP HÄR

Kör en till version av min SKRÄLL då den är väldigt populär och varit nära jackpot några gånger nu. Här är jag ännu mer vågad. TRE spikar och TIO halvgarderingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*